Jdi na obsah Jdi na menu
 

03: Pečené hovězí [Roast Beef]

Nejkrásnější hovězí v bylinkách servírované s křenem a hořčicí

- hovězí

- fialková šalvěj

- rozmarýn

- tymián

- mořská sůl, pepř

- olivový olej

- 4 lžičky krémového křenu ze skleničky

- 1 vrchovatá lžička hořčice

- kuřecí vývar

 

Restované brambory

- 600 g červených brambor (příp. klasických)

- olivový olej

- 1 palice česneku

- citronová kůra oloupaná z 1 citronu

- ždibec másla

- rozmarýn

 

Jemně restovaná glazovaná mrkvička s bobkovým listem a tymiánem

- mrkev odrůdy Chantenay

- mořská sůl

- tymián

- olivový olej

(- kousek másla)

- 2 lžičky pískového cukru

- 2-3 bobkové listy

- troška citronové šťávy

 

Salát z potočnice s citronem

- olivový olej

- špetka soli

- šťáva z 1 malého citronu (nebo 1/2 velkého)

- potočnice

 

Yorkshirské minipudinky

- hrnek hladké mouky

- hrnek mléka

- špetka soli

- 1 vejce

- olivový olej (příp. slunečnicový)

 

Omáčka z červené cibule a hub

- 1 červená cibule

- 10-12 malých žampionů

- 1 vrchovatá lžíce mouky

- 1 sklenice červeného vína

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář