Jdi na obsah Jdi na menu
 

05: Jooliny oblíbené těstoviny [Jool´s Pasta]

Pene ragú s rajčaty, bazalkou, chilli, balzamikem, vepřovým masem a semínky fenyklu

- 2-3 mrkve

- 3-5 jarních cibulek (podle velikosti)

- 2-3 natě řapíkatého celeru

- 1 červená chilli paprička

- 2-3 lžíce olivového oleje

- balení kvalitních vepřových klobásek (min. 85 % masa)

- 1 vrchovatá lžička semínek fenyklu

- 1 vrchovatá lžička sušeného oregana

- 4 lžíce balzamika

- 2-3 stroužky česneku

- 1 plechovka konzervovaných rajčat

- balení těstovin

- 1 lžička soli

- troška parmezánu

- řecká bazalka

- olivový olej

 

Salát z křupavých listů řeřichy, čekanky a rukoly s parmezánem

- 2 červené čekanky

- balení mixu řeřichy a špenátu

- špetka mořské soli

- 1/2 citronu

- parmezán

- olivový olej

 

Koláč s malinovým džemem a mandlemi, pomerančem a créme fraiche

- 6 ks předpečených těstových košíčků

- cca 100 g másla

- 100 g pískového cukru

- 100 g mletých mandlí (mandlové mouky)

- 1 vejce

- špetka soli

- 1 lžička vanilkové pasty (příp. extraktu)

- kůra z 1/2 pomeranče

- malinový džem (příp. švestkový, jahodový, meruňkový...)

- créme fraiche

- 1 pomeranč

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář