Jdi na obsah Jdi na menu
 

09: Steakový sendvič [Steak Sarnie]

Steak na ciabattě s rukolou, chilli a křenovou omáčkou

- 2 x 300 g rump steak

- 2 snítky čerstvého tymiánu

- 1 bochník ciabatty

- malá hrst naložených papriček

- pár snítek čerstvé plocholisté petržele

- křenová omáčka

- velká hrst rokety

 

Salát z červené řepy s petrželkou a sýrem Feta pokapaný balzamikem

- 250 g krabička vařené vakuované řepy

- ocet balzamico

- 1/2 citronu

- trs plocholisté petržele

- 50 g sýru feta

 

Nové brambory s česnekem a rozmarýnem

- 500 g nových malých brambor

- 6 stroužků česneku

- pár snítek čerstvého rozmarýnu

- 1/2 citronu

 

Grilované houby se sýrem, petrželí a česnekem

- 4 velké žampiony Portobello (celkem asi 250 g)

- 2 stroužky česneku

- 1/2 čerstvé červené chilli papričky

- 2 snítky čerstvé plocholisté petržele

- 1/2 citronu

- 70 g staršího sýru cheddar

 

dochucovadla

- olivový olej

- extra panenský olivový olej

- mořská sůl & černý pepř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář