11: Rybí pekáč [Fish Tray Bake]
Mísa s pečeným lososem, krevetami, chřestem a křupavou slaninou
- 4 ks 200-gramových lososových steaků
- asi 8 krevet
- mořská sůl, pepř
- olivový olej
- svazek chřestu
- pár snítků čerstvé bazalky
- 1 citron
- 1 červená chilli paprička
- 2-3 stroužky česneku
- 4 ks ančoviček z plechovky včetně poloviny oleje
- pár menších rajčat
- 4 plátky pancetty (1 na osobu)
Salát ze špenátu, máty a balzamika
- olivový olej
- mořská sůl, pepř
- balzamikový ocet
- pytlík mladého špenátu
- malý trs máty
Bramborový salát se salsou verde
- pytlík nových brambor
- trs čerstvé máty
- hrst čerstvé petržele
- 1 lžička kapar naložených ve vinném octě
- 1 vrchovatá lžička dijonské hořčice
- 2 menší nakládané okurky
- 1 stroužek česneku
- 4 ančovičky
- olivový olej
- asi 1 lžíce červeného vinného octa
Banánovo-karamelový koláč zdobený kávovou šlehačkou a čokoládou
- 4 polévkové lžíce pískového nebo zlatého cukru
- 2 banány
- asi 100 ml mléka
- předpečený těstový korpus
- další 2-3 banány
- 280-300 ml šlehačky
- 1 lžička vanilkové pasty
- 1 lžíce kávy
- tabulka hořké čokolády