Jdi na obsah Jdi na menu
 

18: Tak trochu klobásový cassoulet [Kinda Sausage Cassoulet]

Klobásky Chipolatas ve stylu cassoulet s bylinkami, rajčaty a fazolemi

(Chipolatas je druh klobásek oblíbený v Británii jako součást vánočního menu - zřejmě jde o obdobu vinné klobásy)

- 4 plátky uzené slaniny

- olivový olej

- 1,5 červené cibule

- 2 střední pórky

- bobkový list

- čerstvý tymián

- čerstvý šalvěj

- čerstvý rozmarýn

- mořská sůl

- 8 klobásek Chipolatas (400 g - pro 4 osoby)

- 4-5 krajíců chleba

- pepř

- 2 stroužky česneku

- krabička máslových a normálních fazolí i s tekutinou

- 1/2 - 3/4 sklenice protlaku nebo rajčat v plechovce

 

Dušená brokolice s geniální rajčatovou zálivkou

- 1/8 červené cibule

- 1/2 stroužku česneku

- 2 rajčata

- špetka mořské soli a pepře

- asi 3 lžíce olivového oleje

- šťáva z 1 citronu

- brokolice

 

Podvodné pavlovky s drcenými malinami, jogurtem, citronovým tvarohem a medem

- 4 předpečené pavlovky

- bílý řecký jogurt

- citronový tvaroh

- košíček malin

- med

- pár lístků máty

- kvítka mateřídoušky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář