26: Jarní jehněčí [Spring Lamb]
Jarní jehněčí (roštěné žebro a krkovice) opečené s lahodnými bylinkami, cherry rajčátky a domácí mátovou omáčkou
- jehněčí žebra
- jehněčí krkovice
- mořská sůl, pepř
- olivový olej
- rozmarýn
- česnek
- dijonská hořčice
- 2 polévkové lžíce vinného octa
- několik keříčků cherry rajčátek
- pár lístků máty
- lžička cukru
- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa
- pár lžiček vývaru
Salát z letní zeleniny
- nové brambory
- karotky
- organický masox
- zelí - kadeřávek (savoy cabbage)
- keňské fazolky (zelené)
- žluté fazolky
- šarlatové fazolky
- olivový olej
- mořská sůl
- krapet mátové omáčky od jehněčího (viz výše)
- citronová šťáva
- kousek másla
Omáčka z křupavé slaninky, rozmarýnu a červeného vína
- uzená slanina
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 sklenice červeného vína
- pár snítek rozmarýnu
- pár lžic vývaru
Velký talíř nakrájeného ovoce s nejúžasnějším čokoládovým fondue
- tabulka hořké 60-70%-ní čokolády
- špetka soli
- 100 ml mléka
- kousek másla
- 1-2 lžičky vanilkové pasty
- mango
- hrušky
- jablka
- meruňky
- ananas
- jahody