Jdi na obsah Jdi na menu
 

32: Letní těstoviny [Wonky Summer Pasta]

Čerstvé tagliatelle s drcenou bazalkou, citronovou šťávou a kůrou a parmezánem

- 150 g parmezánu

- 2 žloutky

- 6 lžic olivového oleje

- nastrouhaná kůra a šťáva z 1 citronu

- špetka soli a pepře

- hrst bazalky + cca 10 lístků na ozdobu

- čerstvé lasagnové pláty (koupené)

 

Salát s křupavou slaninou, fenyklovými semínky, estragonem, hroznovým vínem a teplým balzamikovým dresinkem

- 6 plátků pancetty (příp. uzené slaniny)

- olivový olej

- 1 stroužek česneku

- 1 vrchovatá lžička semínek fenyklu

- pytlík řeřichy

- hrst rukoly

- malé bezpeckové zelené i červené hrozny

- lístky estragonu ze 4-5 stonků

- balzamikový ocet

- citronová šťáva

 

Košíčky s malinovou marmeládou, hruškami a pusinkami

- 2 bílky

- špetka soli

- těstové košíčky (předpečený polotovar z obchodu)

- malinový džem

- konzervované hrušky

- 4 lžíce (téměř 100 g) pískového cukru

- citronový tymián

- 1 lžička vanilkové pasty (příp. extraktu)

- vanilková zmrzlina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář